Over ons

Ontstaan uit frustratie, gedreven door passie.

Het ontstaan uit frustratie.

Wij zijn WebBay, de website service die jou online succes brengt. Wij weten hoe frustrerend het is om een website te hebben die te duur is en niet doet wat je wilt. Wij hebben zelf meegemaakt hoe veel websites niet werken, niet veilig zijn, of niet gevonden worden. Daarom hebben wij besloten om zelf een website service te starten, die anders is dan de rest. Een website service die jou een website geeft die werkt en betaalbaar is. De service die jou helpt om je online doelen te bereiken. Dat is WebBay.

Jouw website wordt door ons verbeterd, zodat je meer bezoekers, klanten, en omzet krijgt. Je website ziet er goed uit en werkt goed op elk scherm. Veel klanten hebben online succes geboekt dankzij onze service. Onze klanttevredenheid en success stories zijn onze trots. Wij denken met je mee en ondersteunen je waar nodig. Je kunt ons altijd bereiken voor advies of hulp.

Als je een website wilt die kwaliteit, snelheid, en gemak biedt voor een lage prijs, dan is onze service een goede keuze. Jouw website is snel online, en je kunt deze altijd (laten) aanpassen.

client 1

“Sinds we zijn aangesloten bij WebBay zijn we minder tijd kwijt aan onze website. Onze vernieuwde website heeft ons een mooie verkoopboost gegeven.”

Cedric van den Hoven

Marketing Lead

155%

Contactratio toename

We snappen hoe belangrijk het is om in contact te komen met je klanten.

9/10

Beveelt ons aan

9 op de 10 klanten zou ons aanbevelen aan anderen.

10

Jaar

Al 10 jaar lang helpen we bedrijven met het behalen van (online) succes.

Samenwerken met WebBay

“Sinds mijn nieuwe website is het aantal contacten, en daarbij het aantal klanten, flink toegenomen!”

Jason

Protect & Defend

Ben jij het nieuwe succesverhaal?

David

Klaar om samen aan de slag te gaan?!